e
Banner

Etiketler: gökalp kobe ertuğrul



CH Robinson “katma değer” peşinde


Yayın: 04-12-2018
Kategori: Lojistik

14,9 milyar dolarlık cirosuyla lojistik sektöründe dünyanın ilk 10 firmasından biri olan CH Robinson, Türkiye’de 5 yıldır aktif olarak faaliyet gösteriyor. Şirketin Türkiye’deki yapılanmasına öncülük eden CH Robinson Türkiye Genel Müdürü Gökalp Kobe Ertuğrul, her yıl en az %30 büyüme hedeflerinin bulunduğunu, önümüzdeki süreçte ise teknoloji uygulamalarıyla katma değer yaratacakları uluslararası karayolu ve intermodal taşımacılık çözümlerine öncelik vereceklerinin altını çiziyor. 




C.H. Robinson her yıl çift haneli büyüyor


Yayın: 07-09-2023
Kategori: Lojistik

Dünyanın en güçlü tedarik zinciri platformu olma vizyonuyla faaliyetlerini sürdüren C.H. Robinson, Türkiye’deki 10’uncu yılını büyük başarılarla kutluyor. Sürdürülebilir bir iş modeli benimseyen şirket, geniş taşıyıcı ağıyla, 150’den fazla müşteriye hizmet veriyor. Gelişmiş teknolojisi ve eşsiz tedarikçi ağıyla katma değer yaratan C.H. Robinson, Türkiye’de faaliyetlerine başladığı 2013’ten bu yana her yıl kesintisiz büyüme kaydediyor.




Transporeon Türkiye’de!



Dünyanın önde geleni nakliye platformları arasında yer alan Transporeon Türkiye ofisini açtı. 10 yıl boyunca C.H. Robinson firmasının Türkiye Genel Müdürü olarak görev yapan Gökalp Kobe Ertuğrul, Transporen’un Türkiye Ülke Müdürü oldu.